Zorg jij er samen met jouw team voor dat iedere klant van top tot teen gestyled én met een glimlach de winkel verlaat? Weet jij, samen met jouw collega's, een fijne en plezierige sfeer te creëren, waardoor het leuk is om bij OPEN32 te werken en waardoor iedere klant met plezier bij jou komt shoppen? Heb jij een open blik en zie jij erop toe dat jouw team de allerbeste resultaten boekt? Dan openen wij graag onze deuren voor jou! 

Assistent filiaalmanager bij OPEN32

Jij bent een echte teambuilder en een oprechte stijladviseur met een open blik. Samen met de filiaalmanager zorg jij ervoor dat zowel jij als jouw collega's een passend stijladvies weten te geven. Hiervoor loop jij graag een extra stapje; jij geeft de klant dat échte warme welkom, schenkt dat met liefde bereidde kopje koffie en geeft dat oprechte persoonlijke stijladvies. Alles om ervoor te zorgen dat de klant met een grote glimlach én van top tot teen gestyled de winkel uitloopt én terugkeert.


Jij herkent jezelf ook in onderstaande:

  • Een goede look staat jou op het lijf geschreven, maar je weet deze ook bij anderen aan te meten;
  • Een echt stijladviseur; jij stylet iedereen van top tot teen;
  • Je hebt een passie voor mode, kleding en alles wat ermee te maken heeft. Oftewel; mode past jou;
  • De klant is koning, het resultaat de kroon op jouw werk;
  • Niet alleen enthousiast, maar je kunt dit ook overbrengen;
  • Jij weet dat je samen meer bereikt dan alleen.

OPEN32 team

Jij bent onderdeel van een team bestaande uit een filiaalmanager, verkoopmedewerkers en andere hulpverkopers. Jij ondersteunt de filiaalmanager.

Werken bij OPEN32

Wij bieden jou een open werkomgeving, waar jij wordt gewaardeerd en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Maar we bieden je ook:

  • Begeleiding on the job;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Doe je het goed, dan krijg je een bonus;
  • Een hecht, open team.

Wij zijn­­­­ OPEN32

Er heerst een hecht & familiair gevoel met persoonlijke aandacht. Door middel van verschillende trainingen en inspiratiedagen blijven we groeien in kennis en ervaringen.

OPEN32, fashion & jeans multibrand store voor mannen en vrouwen, waar service centraal staat en waar je een uitgebreide collectie vindt van de beste merken zoals Silvercreek, PME Legend, G-Star RAW, Tommy Jeans en Madness. Er zijn een 60-tal OPEN32 winkels in Nederland en België en de collecties van alle merken zijn ook verkrijgbaar op onze webshop.

OPEN32 to new adventures?

Herken jij jezelf in deze vacature? Wij staan OPEN voor een ontmoeting. Solliciteer via de button.

Omvang functie Fulltime/Parttime
Plaats Dordrecht
Provincie Zuid-Holland
Land Nederland
Solliciteren

Links delen

Terug naar vacatures